(Android) Legend of Runes: Puzzle RPG εξαπατήστε τον κωδικό για περισσότερα διακριτικά
Mar 16, 2022 14:47:57 GMT -5
Post by higmacharniechas on Mar 16, 2022 14:47:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legend of Runes: Puzzle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legend of Runes: Puzzle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε τον κωδικό για περισσότερα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Legend of Runes: Puzzle RPG 2022 version ▞▞▞
Λοιπόν, ένας πολύ καλός κλώνος των Empires και των Puzzles. Η πρόοδος είναι λίγο πιο γρήγορη, το παζλ έχει αλλάξει λίγο, κάτι που είναι καλό, αρκετά πρωτότυπα αφεντικά. Θετικό: 3x κουμπί και αυτόματη αναπαραγωγή παντού, επίσης το παιχνίδι κινείται αρκετά γρήγορα, ωραία! Αρνητικό: πολλές ενοχλήσεις/σφάλματα: * Το κουμπί "πίσω" λειτουργεί ίσως μόνο από τα μισά μενού, από τα υπόλοιπα δεν κάνει τίποτα * δεν μπορεί να παίξει σε 2 συσκευές * περιμένει 5 δευτερόλεπτα και βλέπει όλες τις οθόνες να φορτώνουν στα συμβάντα; * Αναφορά σφαλμάτων * αχρησιμοποίητη συνομιλία συντεχνίας * αργά μενού
Ακόμα μαθαίνω το παιχνίδι, αλλά ήταν διασκεδαστικό μέχρι τώρα.
Μέχρι εδώ καλά
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά έχω παίξει ένα παρόμοιο με αυτό.
Εξοχος
Διασκεδαστικό και εύκολα εθιστικό. Αλλά η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει αμέσως μετά τη φόρτωση της οθόνης τίτλου. Βοήθεια
Αυτό το παιχνίδι έχει δυνατότητες, αλλά είναι σίγουρα μια αμοιβή για να κερδίσετε αν θέλετε καλά φύλλα. Έδεσα τον λογαριασμό μου για τα 50 πετράδια και δεν τα έλαβα ποτέ. Επίσης συνεχίζει να με διώχνει λόγω ασταθούς διακομιστή lol
Υπέροχο παιχνίδι, ευχαριστώ που το φτιάξατε 💯👍👍😁🧚
Καλή ιστορία και εξέλιξη στο παιχνίδι, αλλά η απόκτηση ψευδωνύμου είναι αργή και θα μπορούσε να βελτιωθεί.
Μεγάλος
Διασκεδαστικό αλλά χρειάζεται WiFi. Η σύνδεση όταν είμαι σε κυψελοειδές δίκτυο. Έχω 5GUC και ακόμα δεν συνδέεται. Λέει ότι υπάρχει μια ασταθής σύνδεση. Αν μπορούσα να παίξω κάπου εκτός από το σπίτι μου θα του έδινα καλύτερη βαθμολογία. Μπορώ να κάνω ροή 1080p χωρίς πρόβλημα, αυτό θα πρέπει να εκτελεστεί εύκολα
Εχει πλάκα
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όταν λειτουργεί, αλλά πολύ συχνά διακόπτεται με σφάλματα "ασταθούς δικτύου", ειδικά κατά τη σύνδεση, ανεξάρτητα από το πόσο σταθερό είναι το δίκτυό σας (πρέπει να υποθέσω ότι το "ασταθές δίκτυο" είναι στο τέλος τους).
Τσιγκούνης
Legend of Runes: Puzzle RPG Ролевые qtbp
Memojis Stickers - WASticker Personalizacija ckk
Ακόμα μαθαίνω πώς να παίζω
Είναι πολύ ενδιαφέρον πώς μεγαλώνεις και εκπαιδεύεσαι. Μόλις μαθαίνω το παιχνίδι.
Φοβερή διασκέδαση μέχρι στιγμής τόσο καλά
Αγοράστε αυτό, αγοράστε αυτό. Πωλούνται φωτογραφίες, όχι παιχνίδι
Exelet
Allsim
Διορθώστε το..δεν βλέπω το ani stage πουθενά..απλώς κενή εικόνα σαν επιφάνεια εργασίας..εκκαθάριση επιφάνειας εργασίας...
Πάρα πολλά να κάνεις και χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανέβεις επίπεδο οποιουδήποτε ήρωα. Πάρα πολλά κεφαλαία σε πράγματα. Δεν είναι το παιχνίδι για μένα.
Φοβερό παιχνίδι συνεχίστε το.
Legend of Runes: Puzzle RPG Rollenspel umlk
Καλό παιχνίδι
Πάνε καλά τόσο δίκαια
Legend of Runes: Puzzle RPG Ролеви lpdr
Καταρχήν τα γραφικά των κυριών είναι φοβερά!!!!!!! Ωστόσο, οι δυσλειτουργίες, η επαναφορά και η επεξεργασία μου στα μέσα του παιχνιδιού με τρόμαξαν. Δεύτερον, γιατί το παιχνίδι συνεχίζει να μου λέει ότι ο διακομιστής απέτυχε αφού προσπαθώ να συλλέξω; Τρίτο και τελευταίο παράπονο...μείωσα τη βαθμολογία μου από 5 σε 2 αστέρια επειδή δεν αντιμετωπίζονται τα σφάλματα στο παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά από αυτή τη στιγμή, έχω τελειώσει….
Legend of Runes: Puzzle RPG Рольові bcca
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει να παίζω Leg of Runed
Pushjensjdj dhdj πολύ καλό! Jeñ
Legend of Runes: Puzzle RPG Juegos de rol dgg
Αρέσει