Post by higmacharniechas on Mar 16, 2022 14:41:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (нескінченні маркери) ▞▞▞
▞▞▞ Ronin: The Last Samurai 2022 version ▞▞▞
Тошнит уже через 2 години цієї херні
Все йде нормально. Має естетику Ghost of Tsushima та загалом прості елементи керування. Легко грати, складно оволодіти. Відсутність нав’язливої реклами, тому це великий плюс.
Хороший геймплей зіпсований жахливою мобільною системою шліфування. Очікуйте логарифмічного зростання, оскільки ваші вороги швидко масштабуються
Станом на 14.06.21 я не можу грати в цю гру. Спробував грати, каже, що мені потрібно завантажити оновлення, але коли я заходжу в Play Store, оновлення недоступне.
Для мобілок дуже хороша гра, особливо на фоні кінців ігор, які виходять на смартфонах
Ця гра вуаааааааа краща, ніж я думав! Гарний твір і дивовижно захоплююча механіка x)
Прикольна
Незалежно від того, коли я атакую, я ніколи не можу отримати контратаку. Я хотів би мати режим тренувань, але це єдине, що я розблокував, недоступне. Це зіпсує мій досвід роботи з грою, і я більше не буду грати.
Мені подобається ця гра, яка грала в неї з моменту її появи, і мені подобається стиль мистецтва та досить просте керування.
Це дійсно гарна гра. Він працює плавно і добре працює. Єдина моя претензія – у мене її немає. За всіма ця гра дивовижна. Це гарне поєднання файтингу зі стратегією. Мені також подобається, що коли ви вибираєте зброю або одяг, це відображається на характері. Щось, чого я не бачив у багатьох інших, так, як цей, і я думаю, що це додає свою унікальність, а також робить його більш помітним.
Lost Lands 2 Aventura lvpy
Ronin: The Last Samurai Δράση nhjc
Це оплата за гру, і ти потрапляєш у пастку в кутах і тебе стрибають у 95% випадків, коли ти запускаєш її, а твої плювки там лунають у роті, і ти можеш бути позаду них або по інший бік карти, і це все одно буде на у
Гра дивовижна, але вона перетворюється на неймовірно повільний і мучливий гринд заради спроби змусити вас витратити свої гроші. Якщо ти хочеш скинути гроші в мобільну гру (🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 це🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Мені подобається ідея гри, але більшість хороших ідей взяті з sekiro. Хоча основна ідея хороша, у грі відсутнє багато функцій, які були в її натхненні, наприклад, предмети лікування та інші інструменти, щоб збалансувати несправедливу складність. Я думаю, що необхідний серйозний баланс, перш ніж цю гру можна вважати хорошою, але основа досить міцна.
Відсутня українська мова.
ця гра є однією з моїх улюблених мобільних ігор, вона весела, чуйна, чиста і виглядає добре, з цією не можна помилитися! просто спробуйте 😁
Я граю в цю гру досить довго і знаю, що це непросто, але мені це подобається. Зараз я майже 60-й рівень, і це справді про терпіння... Моя проблема в тому, що я бачу людей низького рівня з низькоякісним спорядженням на вершині таблиць лідерів сезону, і я не думаю, що можна так легко подолати дорогу Шури своїми рівень і спорядження, яке вони використовують без обману. Якщо хтось із ваших розробників відповість на це та розгляне це, я поверну свою оцінку до 5*
Раніше я рекламував цю гру іншим через неймовірно чистий ігровий процес. Тепер? Мене дуже хвилює, в якому напрямку це рухається. Останнє оновлення в основному забиває вам у горло рекламу дрібних речей, коли раніше це було щоденне/щотижневе сундучок або відродження.
Сподобався додаток, але жадібність взяла верх в останніх патчах для пари. Вам доведеться фармувати цілий день лише для 1 мізерного оновлення. Ціни продовжують зростати на iap. Не встигаю за ними.
Гарна гра для першої глави, потім стає платою за перемогу в другій главі. Соромно, оскільки це дуже детально і красиво, а тому, хто любить історію самураїв, це було круто. Соромно, але все одно
Поки що розблокований рейд до 3-го рівня. Тільки рейд 2-го рівня дає снасті, і зазвичай кільця та інші дрібнички знову і знову. Знайти будь-який тип зброї чи броні вкрай рідко, навіть якщо витратити сотні доларів на покупки. З тих пір, як nerf (видалення регенерації HP) Windwalk, подолати наступний рівень стало неможливим завданням, навіть з парою легендарних передач і рештою всіх епосів. Буде продовжувати входити в систему раз на день, щоб отримувати щоденну винагороду та Epic~Great сундук раз на тиждень, не граючи в 4 зараз.
Шикарна гра для хардкорних фанатів самурайських бойовиків
Насолоджуючись грою, поки єдина скарга - це час на лічильному спалаху, крім цієї чудової гри
Я точно люблю цю гру! Це дійсно змушує вас думати, коли справа доходить до вибору хітів, єдина моя проблема полягає в тому, що деякі з босів мають смішні навички, що робить це надзвичайно складним для більшості гравців. Особливо бос глави 3 із показником миттєвого вбивства
Дуже класна гра, але хотілося б, щоб додали особливі отримання боссів і міні боссів
Клас
редагувати: провів 5 боїв і отримав лише 2 скрині. Це жарт чи що!? Ганьба тобі! це останнє оновлене відстойно. Все зіпсував Ви повністю зіпсували! будь ласка, налаштуйте його. платіть, щоб виграти.... якщо ні, вам потрібно витратити години й години, повторюючи ту саму главу знову і знову і знову, щоб заробити ці монети та предмети 😪 . Гра дуже одноманітна, легко набридати. Fusion items — це шахрайство, марна трата грошей, спорядження та часу. Приємна графіка і звук. Розглядаючи його видалення
Чудова гра. Мені подобається художній стиль та ігровий процес, але якщо ви граєте до другого рівня або після нього, вам дуже важко отримати видобуток низького рівня. А енергетичний батончик, який дуже непотрібний, додається, щоб ви грали довше, але він не потрібен для такої чудової гри
Бойовка просто бомба, розрабам респект
Було б непогано пройти тренінг для босів. Навіть якщо це годинник, тренування з додавання все одно було б чудовим. Будь ласка, додайте практику щодо босів. Також, будь ласка, додайте сортування за типом предмета в Awakening. Я маю на увазі кільця/зброю/броню тощо. Або навіть більше..сортування за конкретним предметом. Редагувати: останнє оновлення насправді не збалансувало гру...воно зруйнувало її...частота падіння матеріалів набагато менша, ніж раніше...як у 3-5 разів менше...шліфування зараз стало гіршим. До оновлення було добре. Я поставив ще одну зірку в рейтингу
Гаразд, подивіться, я не можу сказати, що гра погана, але вся справа погана, що я маю на увазі, Механік поганий, оскільки блоки погані, dmg виправте це і, звичайно, переробіть всю гру, будь ласка, але мені подобається, як гра працює виправити деякі речі і все
Def досить весело і приємно. І зазвичай для кожного оновлення мені з якоїсь причини доводиться очищати свою касову пам’ять
Ronin: Samurai cuối cùng Hành động otxr
Це було неперевершено. Тепер це просто породжує мені здоров’я, і я миттєво помираю. ОДНА ЗІРКА, ПОКИ НЕ ВІДРУШЕНО
Якщо це так, він пошкоджується кожного разу, коли є оновлення, тому мені доводиться чекати, поки ви вирішите оновити, я не контролюю цю справу, не перебільшую її буквально кожен раз, коли є оновлення, тому це безумовно на вашій стороні
Це хороша гра, але що з вами, хлопці, це звичайна одиночна гра, чому їй потрібне підключення до Інтернету. Будь ласка, зробіть це в автономному режимі, доки цю гру не буде видалено з мого телефону
Це дуже розумна та весела гра... Досить складна теж... не стільки, щоб не хотіти грати, а достатньо, щоб продовжувати грати. Єдине моє розчарування полягає в тому, що я хотів би, щоб коли ти помер, це починалося там, де ти зупинився, і не доводилося починати рівень заново... Це більше нагадує лучника.. все ще дуже гарна гра
Досить хороша гра з чудовим художнім стилем і змушує думати не тільки про грубу силу
Цікавий і унікальний геймплей. Це, безперечно, змушує мене хотіти дізнатися більше та стати кращим у грі. Єдина проблема полягає в тому, що багато механіки та функції дуже важко використовувати через невеликі вікна часу тощо. Якби це було послаблено, весь досвід став би набагато легшим, можливо, до 5-зіркової території.
Дивовижне мистецтво, легко вчитися, важко оволодіти елементами керування. Гра стає дещо повторюваною, але, безумовно, є хорошим «мобільним Sekiro» для отримання цього виправлення. Сподіваємося на нові режими бою! Редагувати: в останньому оновленні гра вказує мені оновлюватися щоразу, коли я запускаю - я видалив і перевстановив, досі не можу грати. 19.07.21 Редагувати 2: наразі проблему вирішено, але стежте за тим. Чудові нові доповнення до гри! 13.10.21 Змінено з 4 на 5 зірок, оскільки вони додали багато додаткових режимів і PVP! Чудова гра.
Елементи керування настільки дивні, що потрібно ходити та блокувати одночасно, чому б не потрібно просто розрізати кнопки. Крім того, ви не можете заблокувати половину комбо, коли ворог атакує. Крім того, коли ворог використовує важкий рух під час вашої середини комбо, вам просто потрібно виправити пошкодження або мати можливість для цього.
5* за приманку самурайської RPG з чудовим художнім стилем. -3* за те, що змусив мене завантажити гру, в яку я грав 3 хвилини й більше ніколи не відкривався – із чудовим художнім стилем... Є стародавнє прислів’я, яке говорить: «Ну, потрібна гальська мова!». (Залучіть гравців після того, як ігровий процес фактично запущений) Навіть не пам’ятаю, чи я пройшов мимо налаштування гравця, чи навіть він був. Цей осел бачить палицю, мотузку, а де ж морква?? Нагадує мені фальшиве відчуття хайпа, яке я отримав від тієї гри Toaists.
Це досить хороша гра, крім різкого стрибка в складності та ворогів і босів, які буквально скопійовані з sekiro: тіні вмирають двічі
Після останнього оновлення гри так Laggy. Я використовував Mi Note 3
Це гарна весела гра, але справа в тому, що щоразу, коли додається оновлення, я не можу оновити гру з якоїсь дивної причини
浪人:末代武士 動作 sxmd
Прикольна гра, але додайте щось окрім компанії, а також грайте надоїдати. Було би круто якби ви додали PvP
хороша гра, на жаль, вона дуже пов'язана з оплатою, щоб виграти ігровий процес, що ускладнює для таких поганих гравців, як я...
Це була дивовижна гра, з унікальним геймплеєм, і я його любив. Оновлення з 10 січня вбила заявку, тепер я навіть не можу увійти.