Post by higmacharniechas on Mar 16, 2022 14:38:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Course to Learn Russian Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Course to Learn Russian Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok anahtar için kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Course to Learn Russian Fast 2022 version ▞▞▞
İncelemelerin en azından bir transkripsiyona sahip olması iyi olurdu
Güzel uygulama ama yazı geliştirilebilir. Hedef dilde yazmayı seven benim gibi insanlar için mevcut yazma yöntemi rahat değil. Belki boş bir kutu tutabilir ve insanların yazmak için Android/iOS klavyelerini kullanmalarına izin verebilirsiniz.
Rusça kelimelerde temel hatalar var - uygulama herhangi bir Rusça konuşmacı tarafından zorlukla düzeltiliyor. Rusya'da yerleşik en az bir anadili ile işbirliği içinde düzeltilene kadar bunu kullanmanızı tavsiye etmem. İfadelerin ve kelimelerin seçimi ne pratik ne de akademik olarak mantıklıdır - herhangi bir pratik kullanım için gerçekten yeniden çalışılması gerekir.
Bu uygulamayı sevdim, hala Japonca sürümünüzü bekliyorum!!! Ve eğer çok fazla şey istemiyorsam Korece
En iyi uygulama mükemmel
Güzel, ancak birçok özellik kilitli. Premium sürümlerin kaldırılması çok kötü. Yine de neden yaptığını anlıyorum.
Her gün birkaç kelime Rusça öğrenmeye başladığım için çok mutluyum, harika bir uygulama
Harika ve çok kullanışlı.
Ochhin kharasho şimdiye kadar
Harika bir uygulama ama (bunu öğrenmek istemiyorum / bunu flash karttan kaldırmak istemiyorum) seçeneğini kaldırabilirseniz, kafa karışıklığını azaltacağını öneririm. Ayrıca bir dil öğrenen biri olarak kendim düşünmek veya hangilerini öğrenmek istemediğimi seçmek zorunda kalmazdım. Her şey orada düzenlenmeli ve öğrencinin tüm uygulamanın içeriğini öğrenmesine ve daha derine inmesine izin vermelidir. teşekkür ederim 😊
Course to Learn Russian Fast শিক্ষা byhg
Harika bir uygulama ve uygulaması kolay .. bayıldım 💖💖💕❤💞
Bu uygulamayı gerçekten seviyorum!! Aman Tanrım... Kontrol et. Sonunda bir cümle yazabilirim
İyi
Mükemmel uygulama, ama aslında donmuş ve yeniden başlatılıyor :/
Lütfen Azerice, Türkçe, İngilizce ve Gürcüce ekleyin 🙏
Rusça uygulama tamam, ancak uygulamada diyalog yok, lütfen bir sonraki güncellemede düzeltin
Uygulamam çalışmıyor😕😕
Uygulama arayüzünü kullanmanın biraz zahmetli olduğunu gördüm. Belki de flashcard tarzı uygulamalara alışık olmadığım içindir, ancak uygulamanın bana ipleri göstermede daha iyi bir iş çıkarabileceğini hissettim. Ayrıca, animasyonlar biraz cilasız IMO gibi görünüyordu.
Yeni diller öğrenmek için çok güzel bir uygulama
Onu severdim ! Rusça öğrenmek için harika bir uygulamaydı, ama ne yazık ki bir süre sonra işe yaramadı ne yazık ki .. lütfen en kısa sürede halledin. Teşekkürler.
En iyi uygulama.
Coooolllll😁
Course to Learn Russian Fast განათლება ibh
harika, kullanımı kolay, bir öğretmen gibi olmanıza yardımcı olur. Bununla ilgili hiçbir sorun yok. Kesinlikle önerilir
Sadece yazıp okuyabileceğiniz, ancak kelimeleri tam olarak söyleyemeyeceğiniz sıkıcı bir uygulama olacağını düşündüm.
Harika bir uygulama ama bağlantımı açtığımda her zaman çıkıyor
Neden sürekli yükleniyor?
çok yararlı
Course to Learn Russian Fast Образование feo
Bilim adamları tarafından mı? Yok canım? Güzel şaka. Sadece ekran görüntülerini kontrol edin. Anlıyorsun? Okuma yazma bilmeyen bir okul çocuğu bu dilbilgisini yaptı. Yazıklar olsun sana.
Course to Learn Russian Fast Educație uumb
Harika bir uygulama ama bazen çok zaman alıyor
Хорошее приложение !
Twilight Town: Objetos Ocultos Aventura qeix
SUPER👍👍👍👍😉😉😊🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋
Saf çöp. Çoğu zaman, çalışması için düğmelere 10 kez basmanız gerekir. Uygulamada korkunç bir gecikme var. Çok fazla hayal kırıklığı. Uygulama sürekli kilitleniyor ve geri düğmesine basana kadar hiçbir yere basamıyorsunuz. Nasıl bu kadar iyi reyting aldığı hakkında hiçbir fikrim yok. Hem telefonda hem de tablette denendi ve hiç kullanılamıyor.
Rusçayı çok seviyorum ve bu uygulama Rusçayı çok iyi öğrenmeme yardımcı oluyor teşekkürler😁
dünyanın en kötü uygulaması ben bile yıldız vermek istemiyorum ama sonra beni en az bir yıldız vermeye zorladılar